Ευχές στους μαθητές για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Τις ευχές τους για καλή δύναμη και επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες της, που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις εκφράζουν με ανακοινώσεις τους, ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, και ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός.

Στη δήλωση του ο κ. Αρναουτάκης αναφέρει:

Ευχές στους μαθητές για τις πανελλαδικές εξετάσεις«Σε όλους τους μαθητές της Κρήτης ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία. Οι εξετάσεις αυτές είναι ένα σημαντικό βήμα στη ζωή τους, αποτελώντας, όμως, τη συνέχεια μιας πορείας που ανοίγεται μπροστά τους με ευκαιρίες και προκλήσεις. Θερμές ευχές στις οικογένειες των μαθητών που είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν, όπως και στο εκπαιδευτικό προσωπικό που έδωσαν το δικό τους αγώνα για την σωστή προετοιμασία των μαθητών».

Βασίλης Λαμπρινός

Ευχές στους μαθητές για τις πανελλαδικές εξετάσεις«Οι Πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν την Δευτέρα- σημειώνει ο Δήμαρχος Ηρακλείου- ολοκληρώνουν μια μακρά και κοπιαστική περίοδο προετοιμασίας των μαθητών και των εκπαιδευτικών τους. Η εφετινή σχολική χρονιά, λόγω των συνεπειών της πανδημίας, ήταν δυσκολότερη των προηγουμένων. Εντούτοις, οι υποψήφιοι με καθαρή σκέψη και ηρεμία, οφείλουν να ολοκληρώσουν την επίμοχθη προσπάθειά τους,  και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Η εισαγωγή των τελειοφοίτων των Λυκείων στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, θα αποτελέσει την δικαίωση της εκπαιδευτικής τους πορείας, και έναν από τους σημαντικούς σταθμούς στην ζωή τους. Αλλά και όσοι υποψήφιοι δεν κατορθώσουν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους, αυτή την φορά, πρέπει να γνωρίζουν ότι θα τους δοθούν στο άμεσο μέλλον και άλλες πολλές και ουσιαστικές ευκαιρίες. Στους  γονείς των μαθητών, οι οποίοι στάθηκαν συμπαραστάτες στην εκπαιδευτική δοκιμασία των παιδιών τους, οφείλεται ξεχωριστή μνεία και ένα δίκαιο «εύγε». Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος