Εξυπηρέτηση μέσω κινητού από το δήμο Γόρτυνας

Τη δυνατότητα να αναφέρουν προβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητά τους, να υποβάλουν αιτήσεις για χορήγηση πιστοποιητικών, να ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του Covid-19, και να έχουν άμεση πρόσβαση σε μια λίστα χρήσιμων τηλεφωνικών αριθμών, μέσω του κινητού τηλεφώνου τους, δίνει ο Δήμος Γόρτυνας στους δημότες μέσω της εφαρμογής CityzenApp.

Η εφαρμογή παραχωρήθηκε δωρεάν από την εταιρεία Noveltech, με μηδενικό κόστος για τον Δήμο και για τους δημότες, για όσο διάστημα ισχύουν τα έκτακτα μέτρα προστασίας από τον Covid-19.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για κινητά τηλέφωνα android και iPhone, στο Playstore και στο Appstore και μπορούν να την κατεβάσουν δωρεάν, ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

1.Σύνδεση στο Playstore ή στο Appstore.

2.Στο πεδίο Αναζήτηση, πληκτρολογείτε: Cityzen App (Αν δεν εμφανίζεται η εφαρμογή, μπορείτε να την αναζητήσετε πληκτρολογώντας Noveltech).

3.Επιλέγετε «Εγκατάσταση» και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία «Άνοιγμα».

4.Επιλέγετε «Δήμος Γόρτυνας», από την λίστα με τα στοιχεία Δήμων που εμφανίζεται.

5.Στο πεδίο «Εγγραφή», συμπληρώνετε τα στοιχεία που ζητούνται.

6.Στο e-mail σας, έρχεται μήνυμα στο οποίο σας ζητείται να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στην εφαρμογή.

7.Ανοίγετε την εφαρμογή από το κινητό σας τηλέφωνο (από το σχετικό εικονίδιο που δημιουργείται στην οθόνη) και στο πεδίο «Σύνδεση» συμπληρώνεται το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας.

8.Χρησιμοποιείτε την εφαρμογή.

Αυτή η διαδικασία γίνεται μόνο μία φορά. Στην συνέχεια, η σύνδεση στην εφαρμογή CityzenApp, πραγματοποιείται αυτόματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος