Εξειδικεύθηκαν στην κυκλοφοριακή αγωγή

Τα πιστοποιητικά εξειδίκευσης στην κυκλοφοριακή αγωγή απονεμήθηκαν χθες, στη διάρκεια εκδήλωσης στο ΤΕΙ Κρήτης, σε όσους εκπαιδευτικούς ολοκλήρωσαν επιτυχώς την εκπαίδευσή τους στο πρόγραμμα «Προαγωγής Κουλτούρας Οδικής Ασφάλειας, σύμφωνα με το εκπαιδευτικό πακέτο «Δρομολόγια Ζωής» του Εργαστηρίου Υγείας και Οδικής Ασφάλειας (LaHeRS)».
Η εκδήλωση έγινε στο αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Κρήτης παρουσία του Αντιπρύτανη Χρήστου Φλώρου, του Αντιδημάρχου Παιδείας Γιώργου Βλαχάκη, του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δημήτρη Αποστολάκη, του προέδρου του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας Γιάννη Χλιαουτάκη, της καθηγήτριας και συντονίστριας του Προγράμματος Μαρίας Παπαδακάκη και της προϊσταμένης του Τμήματος Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου Μαρίας Δημητρίου.
Τα «Δρομολόγια Ζωής» είναι ένα πρόγραμμα προαγωγής κουλτούρας οδικής ασφάλειας που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α΄ και Β΄ βαθμού Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου και στους γονείς των μαθητών. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 12 μήνες και υλοποιείται από το Δήμο Ηρακλείου σε συνεργασία με το ΤΕΙ Κρήτης και τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Ηρακλείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος