Εργασίες πρασίνου στα Ενετικά Τείχη Ηρακλείου

Αυτοψία στις εργασίες πρασίνου οι οποίες γίνονται στο ισόπεδο τμήμα των Ενετικών Τειχών, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Γιάννη Αναστασάκη.

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί τόσο για τον καλλωπισμό του πρασίνου σε συγκεκριμένα σημεία των Τειχών, όπου κρίθηκε απαραίτητο, όσο και για την μεγάλη ανταπόκριση την οποία εξακολουθούν να δείχνουν οι δημότες στη νέα μορφή που έχει πάρει το μνημείο.

Εργασίες πρασίνου στα Ενετικά Τείχη ΗρακλείουΑμέσως μετά ο κ. Λαμπρινός δήλωσε: «Προχωράμε σε εργασίες πρασίνου στο ισόπεδο τμήμα των Τειχών, προκειμένου να βελτιωθεί κι άλλο η εικόνα τους. Ο κόσμος έχει αγαπήσει την διαδρομή και την έχει εντάξει στην καθημερινότητά του, πράγμα που ήταν και ο βασικός μας στόχος. Οφείλουμε λοιπόν να την διατηρούμε καθαρή και ευπρεπή και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για αυτό με τις υπηρεσίες μας. Ωστόσο για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε όλοι χρειάζεται και η συνεργασία των δημοτών, η οποία μέχρι στιγμής ευτυχώς παρέχεται».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος