Έργα σε σχολικές αυλές

Στη διαμόρφωση σχολικών αυλών για την φιλοξενία παιγνιδιών και αθλητικών δρώμενων, προχωρά ο δήμος Ηρακλείου, με ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ.

Εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε 10 σχολικά συγκροτήματα της πόλης, και η σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία υπογράφηκε από το δήμαρχο, Βασίλη Λαμπρινό.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος ανέφερε: «Με την υπογραφή της σύμβασης, προχωράμε σε βελτιωτικές παρεμβάσεις στους αύλειους χώρους δέκα σχολικών συγκροτημάτων. Πρόκειται, ουσιαστικά για τη συνέχεια της πολιτικής μας, όσον αφορά το μείζον πρόβλημα της σχολικής στέγης στο Ηράκλειο. Ήδη έχουμε νομιμοποιήσει τα σχολικά κτίρια που ήταν αυθαίρετα, έχουμε προχωρήσει σε εργασίες και επεκτάσεις κατά προτεραιότητα, είτε σε κτίρια, είτε σε αυλές, και έχουμε δημοπρατήσει έργα συντήρησης άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ.
Ταυτόχρονα βρίσκονται σε εξέλιξη μελέτες στατικής επάρκειας τόσο για την πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία, όσο και για το 21ο Δημοτικό Σχολείο στη Φορτέτσα, ενώ προχωρούν οι εργασίες στο Καπετανάκειο.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους μαθητές και τους δασκάλους του Ηρακλείου, ένα σχολικό περιβάλλον όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο και λειτουργικό, και φυσικά ασφαλές. Δουλεύουμε εντατικά προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση και είμαι αισιόδοξος ότι παρά τις δυσκολίες, έχουμε θέσει τις βάσεις για να τα καταφέρουμε».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος