Σήμερα το μεσημέρι θα υπογραφεί στον Άγιο Νικόλαο, στα γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, η σύμβαση για την ολοκλήρωση κατασκευής της γέφυρας Χαμεζίου του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, που βρίσκεται στην περιοχή της Σητείας.
Το έργο έχει προϋπολογισμό 2,2 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε έξι μήνες.
Το αντικείμενο εργασιών είναι η διενέργεια δοκιμαστικής φόρτισης της γέφυρας ενώ παράλληλα θα εκτελεσθούν οι παρακάτω εργασίες:
-Κατασκευή πεζοδρομίων και αρμών, τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού.
-Εργασίες απορροής ομβρίων, διέλευσης καλωδίων, τοποθέτηση στηθαίων, διαμόρφωσης επικλίσεων καταστρώματος, στεγάνωσης και ασφαλτικών, αντιστήριξης και αντιδιαβρωτικής προστασίας των πρανών ανάντη της γέφυρας.
-Εργασίες διαπλάτυνσης στην υφιστάμενη εθνική οδό για την προσαρμογή της με τον κόμβο Σκοπής, οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης – ασφάλισης για την προσαρμογή του νέου με το υφιστάμενο δίκτυο και την δημιουργία κλάδου εξόδου προς Σκοπή.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος