Επί τάπητος το θέμα των αυθαιρέτων

Το θέμα των αυθαιρέτων και η αντιμετώπιση τους, βρέθηκε στο επίκεντρο της διήμερης παρουσίας στην Κρήτη του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος, Γιάννη Τσιρώνη, που είχε συνάντηση με βουλευτές, αιρετούς, οικιστές και φορείς του Ηρακλείου στο Γάζι.

Ο προηγούμενος νόμος για τα αυθαίρετα απέτυχε, τόνισε σε δηλώσεις του ο υπουργός, καθώς όπως είπε, δεν κατάφερε να καταγράψει την αυθαίρετη δόμηση. Επί τάπητος το θέμα των αυθαιρέτων
Όπως διευκρίνισε η κυβέρνηση είναι στη κατεύθυνση να μελετήσει το πρόβλημα και να δώσει ένα ισχυρό κίνητρο στο πολίτη, ώστε να έρθει να δηλώσει το κτίσμα του και σε δύο χρόνια από σήμερα θα είναι παρελθόν αυτή η κατάσταση.
Ο κ. Τσιρώνης συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη αλλά και δημάρχους του νομού, όπου τέθηκαν θέματα περιβάλλοντος, χωροταξίας και ανάπτυξης, ενεργειακά ζητήματα, αλλά και θέματα που αφορούν τον Περιφερειακό Σχεδιασμό για τα Απορρίμματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος