Ενημέρωση για τα έργα του ΕΣΠΑ στην υγεία

Συνάντηση προκειμένου να ενημερωθούν οι διοικητές και τα υπηρεσιακά στελέχη των νοσοκομείων, για την επόμενη προγραμματική περίοδο 2021- 2027, καθώς και για τη διαδικασία ωρίμανση μελετών ΕΣΠΑ και Ταμείου Συνοχής, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.

Η ενημέρωση έγινε από την προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κρήτης, Μαρία Κασσωτάκη, η οποία στάθηκε στα βήματα που πρέπει να γίνουν αλλά και στον τρόπο σύνταξης των μελετών.

Η διοικήτρια της Υ.ΠΕ. Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, ευχαρίστησε την κα. Κασσωτάκη και ευρύτερα την Περιφέρεια για τη συνεργασία τους, επί σειρά ετών, με κοινό στόχο την ενίσχυση της δημόσιας υγείας στο νησί.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ακολούθησε σύσκεψη με τους Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητές των νοσοκομείων, όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τις προμήθειες και την οικονομική διαχείριση των νοσοκομείων, τις τροποποιήσεις των οργανισμών, την ετοιμότητα διαχείρισης κρίσεων και τον επιχειρησιακό σχεδιασμό, καθώς και την ανάπτυξη παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και κατ’ οίκον νοσηλείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος