Ενέδρα από πατέρα και δύο γιούς σε κτηνοτρόφο στο Καρύδι Λασιθίου – Παραδόθηκαν οι δράστες

Ενέδρα σε συγχωριανό τους 75χρονο κτηνοτρόφο έστησαν το πρωί της Κυριακής 9 Μαΐου, πατέρας και δυο γιοί 31 και 26 ετών πυροβολώντας εναντίων του με κυνηγετική καραμπίνα.

Οι δράστες και αυτοί κτηνοτρόφοι έστησαν ενέδρα στον 75χρονο ενώ κινούνταν με το αγροτικό του αυτοκίνητο σε περιοχή κοντά στο χωριό Καρύδι με σκοπό να πάει στο ποιμνιοστάσιό του.

Τα δυο αδέλφια και ο πατέρας κρύφτηκαν μέσα στα δέντρα, σε μία στροφή πετάχτηκαν μπροστά του και ξεκίνησαν να πυροβολούν με καραμπίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροβολισμοί προς τον κτηνοτρόφο ήταν από απόσταση αλλά έγιναν σε ευθεία προς το 75χρονο με αποτέλεσμα τα σκάγια να καρφωθούν στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Ο κτηνοτρόφος καταφέρνοντας ελιγμό μπόρεσε να διαφύγει. Από τους πυροβολισμούς δεν τραυματίστηκε ο εβδομηνταπεντάχρονος ο οποίος πήγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα Νεάπολης καταγγέλλοντας το συμβάν και τους δράστες τους οποίους κ αναγνώρισε.

Ο πατέρας παραδόθηκε, λίγες ώρες μετά, ενώ τα αδέλφια εμφανίστηκαν σήμερα το πρωί στην αστυνομία όπου και συνελήφθησαν στο πλαίσιο εκτέλεσης του εντάλματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας που είχε εκδοθεί σε βάρος τους. Σημερα θα απολογηθούν ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή Λασιθίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος