Ενδιαφέρον από τον πρέσβη των ΗΠΑ για την Κρήτη

Το ενδιαφέρον του Αμερικανού Πρέσβη, Τζέφρι Παϊάτ, προσέλκυσε η Κρήτη στο συνέδριο της Ένωσης Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών επισκέφθηκε τον εκθεσιακό χώρο όπου βρισκόταν τα προϊόντα και το πληροφοριακό υλικό της Κρήτης, είχε αναλυτική ενημέρωση για το νησί και συζήτησε με τον αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, Δημήτρη Μιχελογιάννη, για την ιστορία, τον πολιτισμό, το φυσικό περιβάλλον της Κρήτης και τις προοπτικές που υπάρχουν για την αύξηση της παρουσίας αμερικανών τουριστών στην Κρήτη.
«Η Κρήτη μπορεί να διασυνδεθεί με την πορεία των αμερικανών επισκεπτών στα νησιά όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, αλλά και την Αθήνα, επειδή η ιστορία, ο πολιτισμός και το φυσικό περιβάλλον του νησιού προκαλούν το αυξημένο ενδιαφέρον των αμερικανών τουριστών», δήλωσε ο κ. Μιχελογιάννης
«Μας ενδιαφέρει παρά πολύ η συγκεκριμένη αγορά καθώς θεωρούμε ότι έχει μεγάλη προοπτική ανάπτυξης. Η φετινή παρουσία μας έρχεται σε συνέχεια της περυσινής διοργάνωσης δράσης προβολής στη Νέα Υόρκη, καθώς και της συμμετοχής μας στην φετινή έκθεση για τον τουρισμό των New York Times», ανέφερε ο κ. Μιχελογιάννης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος