Ένα μήνα προθεσμία στους καταστηματάρχες

Array

Προθεσμία ενός μήνα, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, έδωσε χθες η δημοτική αρχή στους καταστηματάρχες του κέντρου του Ηρακλείου, που δεν έχουν άδεια λειτουργίας ή χρήσης κοινόχρηστου χώρου, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις σχετικές διαδικασίες, και να προχωρήσουν σε διακανονισμό των οφειλών τους, εκμεταλλευόμενοι τη ρύθμιση των 100 δόσεων.
Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε χθες στη Λότζια, ο δήμαρχος, Βασίλης Λαμπρινός, επισήμανε ότι αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες και πως όσοι δεν συμμορφωθούν θα αντιμετωπίσουν τις προβλεπόμενες κυρώσεις, δίχως εξαιρέσεις.
Ένα μήνα προθεσμία στους καταστηματάρχεςΗ σύσκεψη έγινε παρουσία του δημάρχου Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινού και την συμμετοχή του αντιδημάρχου Οικονομικών, Γιώργου Καραντινού, του πολιτικού προϊσταμένου της Δημοτικής Αστυνομίας, Μαρίνου Παττακού και εκπροσώπων της ΕΛΑΣ, της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Μέριμνας και των καταστηματαρχών. Όπως αποφασίστηκε, θα υπάρξει αναστολή των κυρώσεων μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, οπότε εκπνέει η προθεσμία για υπαγωγή στη ρύθμιση οφειλών σε 100 δόσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος