Έδωσαν 620 ζεύγη παπουτσιών

Ο Δήμος Ηρακλείου προσέφερε 620 καινούργια ζευγάρια παπούτσια επώνυμης εταιρείας, σε παιδιά και νέους, ηλικίας 2 έως 18ετών, μέλη 306 οικογενειών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και έχουν καταγραφεί από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο του προγράμματος, «Προσφέρω γιατί νοιάζομαι» της Ένωσης «Μαζί για το παιδί», σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και τη Διεύθυνση Κοινωνικής Ανάπτυξης.
Η διανομή έγινε στο Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων της περιοχής Τάλως, παρουσία της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Μαρίας Καναβάκη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος