Έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε πηγάδι

Τραγωδία χθες τα ξημερώματα, στην παλιά επαρχιακή οδό Βιάννου- Ηρακλείου, στο ύψος του Γαζέπι Μύλου, όταν ένας 33χρονος έπεσε σε αφύλακτο πηγάδι με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ο νεαρός επέστρεφε από γλέντι από το χωριό του, την Παναγιά του δήμου Μινώα, όταν ζήτησε από το φίλο του οδηγό του οχήματος στο οποίο επέβαινε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου για να κόψει αχλάδια από παρακείμενο περιβόλι. Όμως δεν πρόσεξε ένα αφύλακτο πηγάδι που υπήρχε στο χωράφι, με αποτέλεσμα να βρεθεί μέσα σε αυτό και να χάσει τη ζωή του χωρίς να προλάβει να αντιδράσει.
Ο φίλος του, που μάταια τον περίμενε να επιστρέψει στο αυτοκίνητο, όταν τον αναζήτησε, κατάλαβε τι είχε συμβεί και ειδοποίησε την πυροσβεστική, που ώρες μετά τον ανέσυρε νεκρό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: neakriti.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος