Για την Μεγάλη Δευτέρα διακόπηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, η δίκη για την απάτη με τις επενδύσεις, που ξεπερνά τα σύνορα της Ελλάδας και φθάνει μέχρι την Κύπρο.
Χθες κατέθεσαν κάποιοι από τους εξαπατηθέντες, οι οποίοι περιέγραψαν τον τρόπο με τον οποίο οι δύο Κρητικοί, κατάφεραν να τους πείσουν να δώσουν τα λεφτά τους, και πώς στην συνέχεια αυτά κατέληξαν για Κύπρο μέσω μίας εταιρείας και από εκεί πήγαν στις ΗΠΑ.
Οι περισσότεροι σήμερα βρίσκονται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και όπως περιέγραψαν χρωστούν πάρα πολλά χρήματα σε συγγενείς, φίλους και τράπεζες.
Από τους τέσσερις συνολικά κατηγορούμενους, τους δύο Κρητικούς και τους δύο Κύπριους, μόνο δύο κάθονται στο εδώλιο, οι άλλοι δύο εκπροσωπούνται και ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλον, ενώ αρνούνται τις κατηγορίες περί απάτης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος