Με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, τόσο για τους πολίτες όσο και για τους εργαζομένους, ξεκίνησε σήμερα από το δήμο Γόρτυνας η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ, από το «Βοήθεια στο Σπίτι».
Η αρχή έγινε από τους οικισμούς της Δ.Ε. Κόφινα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί διανομή και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες. Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι ενημερώνονται με γραπτό μήνυμα (sms), που λαμβάνουν στα κινητά τους τηλέφωνα.
«Τηρώντας όλους τους κανόνες για την προστασία των εργαζομένων και των πολιτών, παραδίδουμε τα τρόφιμα σπίτι -σπίτι, στους δικαιούχους. Σε αυτή την δύσκολη περίοδο, έχουμε χρέος να σταθούμε δίπλα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και να στηρίξουμε εκείνους που έχουν ανάγκη. Επιλέξαμε αυτή την διαδικασία, της διανομής κατ’ οίκον, προκειμένου οι ωφελούμενοι του προγράμματος να μην στερηθούν την πολύτιμη για εκείνους βοήθεια, αλλά και για να σεβαστούμε τα μέτρα που έχουν ληφθεί, με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19», τόνισε η αντιδήμαρχος, Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook Ακολούθησε μας στο Twitter Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: – Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.grστο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος