Διαμαρτυρία κτηνοτρόφων στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Διαμαρτυρία στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στο Ηράκλειο πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι της Κρήτης. Οι κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται για τα άλυτα προβλήματα στην καταβολή ενισχύσεων που δικαιούνται και ζητούν την έκτακτη ενίσχυσή τους, ώστε, όπως λένε, να καταφέρουν να επιβιώσεις στις σημερινές δύσκολες συνθήκες.
Οι διαμαρτυρόμενοι έφτασαν στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα και παραμένουν έξω από τα γραφεία του οργανισμού, όπου υπάρχει και αστυνομική βοήθεια.

Με το ψήφισμα διαμαρτυρίας, που επέδωσαν διαμαρτύρονται για τα προβλήματα στην πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυσης, τη μη πληρωμή της κορονοενίσχυσης σε πολλούς κτηνοτρόφους, αλλά και για την αύξηση του κόστους παραγωγής και τη μείωση της τιμής παραγωγού, εξαιτίας της επιβάρυνσης με τα ακτοπλοϊκά μεταφορικά έξοδα τόσο των ζωοτροφών όσο και των ίδιων των προϊόντων τους.
Οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης, που έχουν πληγεί και από τα περιοριστικά μέτρα στις κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμους και βαφτίσεις) ζητούν έκτακτη ενίσχυση καθώς, όπως διαμηνύουν, η υπομονή τους έχει εξαντληθεί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος