Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το ΚΕΣΑΝ

Χριστουγεννιάτικο διήμερο διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους, διοργανώνει την ερχόμενη Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, το ΚΕΣΑΝ σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ.
Σκοπός της δράσης είναι να πραγματοποιηθεί μία αλλιώτικη, διαφορετική συνάντηση Μικρών και Μεγάλων, όπου θα πραγματοποιηθούν διαδραστικά εργαστήρια και θα παρουσιαστεί Χριστουγεννιάτικο Εργαστήριο Θεάτρου – Μουσικής – Χορού από τους μικρούς φίλους του Κέντρου.

Η Διαδραστική Εκδήλωση του ΚΕΣΑΝ – Κέντρου Πρόληψης εντάσσεται στις δράσεις «Ηράκλειο: Η Πόλη που Μαθαίνει» του Παγκοσμίου Δικτύου της UNESCO και υλοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου, Αντιδημαρχίας Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Καινοτομίας.
Τα διαδραστικά εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στους χώρους του MOVERE (Πλατεία Κύπρου & Λεωφ. Κνωσσού 1- ισόγειο 7ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου) ενώ η παρουσίαση του Χριστουγεννιάτικου Εργαστηρίου Θεάτρου – Μουσικής – Χορού θα γίνει στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Σε όλες τις δράσεις η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Οι δηλώσεις συμμετοχής στα εργαστήρια στο τηλέφωνο του ΚΕΣΑΝ καθημερινά από τις 09:00 έως τις 15:00: 2810-313222.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ