Χάθηκαν δύο νέοι στον Ψηλορείτη- Ο ένας τραυματίας και άλλος αγνοείται -Σε εξέλιξη έρευνα διάσωσης

Ώρες αγωνίας σε υψόμετρο 2000 μέτρων για δύο νέους άνδρες που έκαναν πεζοπορία, στο Λάκκο του Μυγερού, στο δήμο Μυλοποτάμου του Ρεθύμνου. Ένας εξ αυτών αγνοείται, ενώ ένας ακόμα εντοπίστηκε τραυματισμένος στο πόδι και γίνονται προσπάθειες από τους διασώστες να τον προσεγγίσουν.

Οι δύο φίλοι, 19 και 20 ετών βρίσκονταν στην περιοχή από το πρωί για πεζοπορία, όταν γλίστρησαν σε απόκρημνο τμήμα της διαδρομής, με αποτέλεσμα ο ένας να εγκλωβιστεί σε δύσβατο σημείο και ο δεύτερος να αγνοείται.

Ο τραυματίας κατάφερε και επικοινώνησε με την Πυροσβεστική, αναφέροντας ότι ο ίδιος ήταν τραυματισμένος στο πόδι και εγκλωβισμένος και ότι ο φίλος του είχε γλιστρήσει αλλά είχε χάσει την οπτική επαφή μαζί του.

Στην περιοχή έσπευσαν 19 πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου και της ΕΜΑΚ με 8 οχήματα και επιχειρούν από τις 6 το απόγευμα, ώστε να προσεγγίσουν τον έναν άντρα και να εντοπίσουν το δεύτερο. Οι συνθήκες της επιχείρησης είναι δύσκολες γιατί, εκτός από το σκοτάδι, στην περιοχή υπάρχει παγετός και χαμηλές θερμοκρασίες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος