Αστυνομική καμπάνια στην Κρήτη για την βία και κακοποίηση

Στο πλευρό της τοπικής αστυνομίας και της ενημερωτικής καμπάνιας που προωθεί, για την αντιμετώπιση της βίας εις βάρος των γυναικών, της παιδικής κακοποίησης αλλά και της προστασίας στο Διαδικτύου, βρίσκεται η Περιφέρεια Κρήτης.
Η υπεύθυνη της εκστρατείας ενημέρωσης της ΕΛΑΣ στην Κρήτη Αστυνόμος Α’, Ελένη Παπαθανασίου, συναντήθηκε χθες με τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και αντάλλαξαν απόψεις για την καμπάνια με τίτλο «Έχεις φωνή – είμαστε δίπλα σου», που ξεκίνησε από τον περασμένο Νοέμβριο.
Στις Διευθύνσεις της Αστυνομίας των νομών της Κρήτης λειτουργούν Γραφεία Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής βίας, όπως επίσης και Γραφεία Προστασίας Ανηλίκων στις Υποδιευθύνσεις Ασφαλείας των νομών τα οποία έχουν στελεχωθεί με εκπαιδευμένους και έμπειρους αστυνομικούς.
«Η εκστρατεία ενημέρωσης, η οποία έχει ξεκινήσει από τον Νοέμβριο του 2019 είναι σε εξέλιξη και το διάστημα αυτό υλοποιούμε παράλληλα την τρίτη θεματική ενότητα που αφορά την προστασία των παιδιών τόσο από τη σεξουαλική κακοποίηση όσο και από την προστασία στο διαδίκτυο. Ενημερώσαμε τον Περιφερειάρχη τον οποίο και ευχαριστούμε για την στήριξη και συνεργασία της Περιφέρειας, των αρμόδιων υπηρεσιών της» δήλωσε χαρακτηριστικά η Αστυνόμος Α΄.
Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης τόνισε ότι, «η Περιφέρεια Κρήτης υποστηρίζει την ευαίσθητη αυτή εκστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. προς τους πολίτες και είναι υποχρέωση μας με τις αρμόδιες υπηρεσίες μας και το ανθρώπινο δυναμικό μας να συμβάλλουμε, και η συνεργασία που έχουμε αποδίδει ουσιαστικά αποτελέσματα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος