Αρνήθηκαν να του φτιάξουν καφέ, έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί

Στο πόδι σήκωσε το Ασήμι του δήμου Γόρτυνας νεαρός, ο οποίος άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, όταν δεν δέχθηκαν να του σερβίρουν καφέ σε καφετέρια της περιοχής.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής προς ξημερώματα Δευτέρας και είχε ως πρωταγωνιστή 22χρονο από χωριό του δήμου Ηρακλείου. Ο νεαρός πήγε σε καφετέρια του Ασημίου και ζήτησε να του φτιάξουν καφέ, όμως, ενημερώθηκε ότι το κατάστημα ήταν κλειστό. Η αντίδρασή του εξέπληξε τους πάντες, καθώς, αντί να αποχωρήσει, άρχισε να πυροβολεί στον αέρα έξω από την καφετέρια. Οι απανωτοί πυροβολισμοί – βρέθηκαν 11 κάλυκες στο σημείο – σύμφωνα με πληροφορίες, προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση και ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Από το υλικό που είχαν καταγράψει κάμερες κλειστού κυκλώματος, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του και ο 22χρονος, που είχε και στο παρελθόν απασχολήσει τις διωκτικές αρχές, εντοπίστηκε και χθες το απόγευμα συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα όπλο, το οποίο θα εξεταστεί προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι αυτό που χρησιμοποίησε το προηγούμενο βράδυ. Ο ίδιος δικαιολόγησε την πράξη του ισχυριζόμενος στους αστυνομικούς, ότι ήταν υπό την επήρεια μέθης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος