Όλες τις απαραίτητες ποσότητες αντισηπτικών έδωσε στα Λύκεια της περιοχής του ο Δήμος Γόρτυνας, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου και τους εκπαιδευτικούς, που από χθες βρίσκονται ξανά στις τάξεις.
«Ευχόμαστε η σχολική χρονιά να ολοκληρωθεί με τον πλέον ομαλό και δημιουργικό τρόπο για όλους τους μαθητές και ιδιαιτέρως για εκείνους που προετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να προσφέρουμε στα παιδιά μας, τους εκπαιδευτικούς και τους εργαζομένους στην καθαριότητα των σχολείων μας ένα απολύτως ασφαλές σχολικό περιβάλλον, δίνοντας στους μαθητές την δυνατότητα να παραμείνουν προσηλωμένοι στους στόχους τους και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους», δήλωσε η αντιδήμαρχος Γόρτυνας και πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Σοφία Χατζάκη- Σφακιανάκη.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook Ακολούθησε μας στο Twitter Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: – Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.grστο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος