Αμείωτη η ένταση στο “κύμα” αλληλεγγύης προς τους σεισμοπαθείς

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η εθελοντική προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, εργασίας ή και χρημάτων για την στήριξη των σεισμοπαθών του δήμου Μινώα Πεδιάδος. Την ίδια ώρα οι μεγάλες ανάγκες των σεισμόπληκτων του δήμου Αρχανών Αστερουσίων οδήγησαν την δημοτική αρχή να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο που επιθυμεί να συνδράμει σε εργασίες όπως η διανομή των συσσιτίων στους πληγέντες.

Όπως έγινε γνωστό, από την ερχόμενη Δευτέρα ο Κοινωνικός Χώρος των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού αναλαμβάνει το μαγείρεμα καθημερινά τουλάχιστον 150 μερίδων φαγητού που θα διανέμονται στους σεισμόπληκτους της περιοχής. Τα γεύματα αυτά προστίθενται στις 250 μερίδες που καθημερινά προετοιμάζονται και διανέμονται από τον Κοινωνικό Χώρο μέσω του κοινωνικού συσσιτίου σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Στο μεταξύ, επιχειρηματίες, ξενοδόχοι, ιδιώτες και Πολιτιστικοί Σύλλογοι ανταποκρίθηκαν αθρόα στο κάλεσμα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Χερσονήσου για την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους των όμορων δήμων. Κλιμάκιο του Δήμου Χερσονήσου επισκέφθηκε το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων παραδίδοντας ένα τόνο τρόφιμα και ογδόντα (80) κουβέρτες στο δημαρχείο στα Πεζά, ενώ πραγματοποίησε επισκέψεις στα χωριά Βόνη, Χουμέρι και Πατσίδερος του Δήμου Μινώα Πεδιάδας όπου παραδόθηκαν τρόφιμα και κουβέρτες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος