Άγιος Νικόλαος: Παρίσταναν τους τουρίστες και “ξαφριζαν’ πορτοφόλια- Προσήχθη μία γυναίκα

Παρίσταναν τους τουρίστες και κατάφεραν με τη μέθοδο της απασχόλησης να αφαιρέσουν από αμερικανίδα τουρίστρια σήμερα το μεσημέρι ένα τσαντάκι που περιείχε πιστωτική κάρτα δίπλωμα αυτοκινήτου και το διαβατήριο της.

Οι δράστες με αριστοτεχνικό τρόπο εγκλώβισαν την αμερικανίδα τουρίστρια μέσα σε κατάστημα ρούχων στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου καταφέρνοντας να ανοίξουν την τσάντα της και να αφαιρέσουν το τσαντάκι. Η τουρίστρια που αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην συμπεριφορά των υποτιθέμενων πελατών που τη στρίμωξαν έλεγξε αμέσως την τσάντα της όπου αντιλήφθηκε ότι έλειπαν το διαβατήριο η πιστωτική της κάρτα αλλά και το δίπλωμα οδήγησης. Αμέσως επέστρεψε στο κατάστημα ρούχων όπου με τη συνεργασία του ιδιοκτήτη είδαν από την εσωτερική κάμερα τους δράστες ρουμανικής καταγωγής οι οποίοι φαίνεται καθαρά να ανοίγουν την τσάντα της γυναίκας. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία όπου μετά από ανθρωποκυνηγητό αναγνώρισαν και προσήγαγαν μία γυναίκα Ρουμανικής καταγωγής, 57 ετών, μέλος της σπείρας, ενώ διαφεύγουν άλλοι δυο άνδρες οι οποίοι κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν την κάρτα αγοράζοντας κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας 650 € ενώ πέταξαν το δίπλωμα και το διαβατήριο μαζί με το τσαντάκι. Πάνω στην ατυχία της η Αμερικανίδα στάθηκε τυχερή διότι μια δεκαεξάχρονη κοπέλα η Α.Σ από τον Άγιο Νικόλαο βρήκε το τσαντάκι και το παρέδωσε στην Αστυνομία.

Σήμα έχει σταλεί σε όλες τις πύλες εξόδου της Κρήτης αλλά και τις αστυνομικές διευθύνσεις προκειμένου να συλληφθούν οι δράστες που από ότι φαίνεται είναι επαγγελματίες. Η γυναίκα που έχει προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα θα ανεβεί σε λίγη ώρα στο γραφείο της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου προκειμένου να ξεκινήσει η προανάκριση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος