Αγ. Νικόλαος: Ανάπτυξη πλατφόρμας τουριστικών υπηρεσιών για τους επισκέπτες κρουαζιέρας

Η παρουσίαση του έργου: «Visit Planner: Ολοκληρωμένη υπηρεσία ενημέρωσης και σχεδιασμού περιήγησης και δραστηριοτήτων για τουρισμό κρουαζιέρας βασισμένη σε υβριδικά συστήματα σύστασης πληροφορίας», πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο, με την συμμετοχή των συνεργαζόμενων φορέων του έργου και τοπικούς παράγοντες στον τομέα του τουρισμού.

Τους συνεργαζόμενους φορείς αποτελούν το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (συντονιστής φορέας), το Πολυτεχνείο Κρήτης, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Αγίου Νικολάου και η NetMechanics Ε.Π.Ε..

Αγ. Νικόλαος: Ανάπτυξη πλατφόρμας τουριστικών υπηρεσιών για τους επισκέπτες κρουαζιέραςΑντικείμενο του έργου είναι η ανάπτυξη μιας πλατφόρμας ολοκληρωμένων τουριστικών υπηρεσιών, με σκοπό την καλύτερη εμπειρία των επισκεπτών του Αγίου Νικολάου. Έχει σκοπό να προσφέρει στον επισκέπτη την δυνατότητα αυτόματης σύνθεσης πλάνου επίσκεψης της πόλης, βασισμένο σε τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης – μηχανικής μάθησης και στις προσωπικές προτιμήσεις του επισκέπτη για μια ικανοποιητική εμπειρία στον διαθέσιμο χρόνο του.

Επιπλέον, στοχεύει στην τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας, προσφέροντας στους τοπικούς επαγγελματίες του τουρισμού ένα αποτελεσματικό μέσο προώθησης και διαφήμισης προϊόντων και υπηρεσιών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε μα χαιρετισμό του δημάρχου Αγίου Νικολάου, Αντώνη Ζερβού, ενώ βασικοί ομιλητές ήταν, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού, Χαρίλαος Αλεξάκης, ο επιστημονικό υπεύθυνος του έργου, Χαράλαμπος Παπαδάκης, επίκουρο καθηγητή του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, το μέλος της Ερευνητικής Ομάδας του έργου, Κωνσταντίνος Παναγιωτάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής και πρόεδρο του τμήματος ΔΕΤ, ο Αναπληρωτής Καθηγητής, Γιώργος Χαλκιαδάκης, μέλος του εργαστηρίου Προγραμματισμού και Τεχνολογίας Ευφυών Υπολογιστικών Συστημάτων της σχολής ΗΜΜΥ και επιστημονικός υπεύθυνος της ομάδας του Πολυτεχνείου Κρήτης που συμμετέχει στο έργο και από τη NetMechanics Ε.Π.Ε ο προϊστάμενος Τεχνολογίας, Γιώργος Μαραβέλιας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος