Αφιέρωμα στον ισπανόφωνο κινηματογράφο

Συνεχίζεται σήμερα στις 9.30 το βράδυ στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, το αφιέρωμα στον ισπανόφωνο κινηματογράφο. Θα προβληθεί η τέταρτη και τελευταία ταινία, μια παθιασμένη προσωπογραφία του Μίλο Λόκετ, του σημαντικότερου εικαστικού καλλιτέχνη της Αργεντινής.

Το ίδιο λατρεμένος όσο κι εξορκισμένος, ο Μίλο ζει σαν αστέρι της ροκ και ζωγραφίζει λες και δεν υπάρχει αύριο. Αλλά η ζωή του στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην εξοχή βασίζεται στη φιλανθρωπική του δράση. Μια κινηματογραφική προσωπογραφία της τέχνης, των επιχειρήσεων, της αφοσίωσης και της αλληλεγγύης, σε σκηνοθεσία, Φεδερίκο Μπαρέιρο
Όλες οι προβολές πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις πρεσβείες Ισπανίας και Αργεντινής, καθώς και με το Ινστιτούτο Θερβάντες.
Όπως σε όλες τις δράσεις του Κοινωνικού Χώρου, η είσοδος είναι δωρεάν. Η προαιρετική συνεισφορά σε συσκευασμένα τρόφιμα και είδη παντοπωλείου, για την ενίσχυση της δράσης των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, που στηρίζουν άτομα και οικογένειες σε οικονομική δυσπραγία και αποκλεισμό, είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος