Ηράκλειο: Ξύλο σε σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Επεισόδια δεν γίνονται μόνο σε αγώνες των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, αλλά, δυστυχώς, και σε αγώνες σχολικών ομάδων. Ο αγώνας ανάμεσα στο 7ο Λύκειο Ηρακλείου και στο Λύκειο Ελευθερίου Βενιζέλου Χανίων διακόπηκε λόγω συμπλοκής των ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα να μηδενιστούν και οι δύο ομάδες.
Ο αγώνας γινόταν στο Ρέθυμνο στο πλαίσιο του Παγκρήτιου Σχολικού πρωταθλήματος και αφορμή για τα επεισόδια στάθηκε η μη τήρηση του fair play από μαθητή της ομάδας των Χανίων.
Μετά το μηδενισμό το πρωτάθλημα κατέκτησε το Λύκειο Λασιθίου που κέρδισε στο άλλο παιχνίδι το Λύκειο Περάματος Ρεθύμνου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος