Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 37χρονος για τις ληστείες

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 37χρονος από τα Δαμάνια που κατηγορείται για τη ληστεία σε υποκαταστήματα τριών τραπεζών, αφού κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη απολογία του χθες στην ανακρίτρια Ηρακλείου. Ο ίδιος εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν είναι ο ληστής των τραπεζών.
Ο συνήγορός του Βαγγέλης Φανουργάκης ανέφερε: «Ο εντολέας μου αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή στις καταλογιζόμενες σε αυτόν πράξεις, πρόκειται περί συμπτώσεων και ο πραγματικός ληστής ή οι ληστές των τραπεζών αυτή τη στιγμή είναι ελεύθεροι. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η υπόθεση στο ακροατήριο θα έχει διαλευκανθεί και θα προκύψει η απαλλαγή του εντολέα μου».
Ο κατηγορούμενος πάντως απέδωσε σε τυχαίο γεγονός τον εντοπισμό του δακτυλικού του αποτυπώματός του, ενώ επεσήμανε ότι αφού ο δράστης φέρεται να έκανε τις ληστείες με γυμνά χέρια θα έπρεπε να είχαν εντοπιστεί περισσότερα αποτυπώματα. Παράλληλα θέτει υπό αμφισβήτηση το γεγονός ότι ο ίδιος αναγνωρίστηκε από τον ταξιτζή και τον υπάλληλο της τράπεζας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος