Ηράκλειο: Σύσκεψη για το ενεργειακό

Στην Κρήτη βρέθηκαν υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας Euroasia Interconnector Ltd, που αποτελεί το φορέα υλοποίησης του υποθαλάσσιου καλωδίου των 1518 χλμ. που αναμένεται να διασυνδέσει τα ηλεκτρικά δίκτυα του Ισραήλ της Κύπρου και της Ελλάδας.
Το κλιμάκιο των στελεχών, συνοδευόμενο από τον στρατηγικό αναλυτή Νίκο Λυγερό, επισκέφτηκε την Περιφέρεια Κρήτης και σε σύσκεψη παρουσία του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, των Αντιπεριφερειαρχών Βιργινίας Μανασάκη , Νίκου Καλογερή, Ευριπίδη Κουκιαδάκη, Θεανώς Βρέντζου εκπροσώπων της μελετητικής ομάδας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου που εκπονεί τον ενεργειακό σχεδιασμό της Περιφέρειας Κρήτης, έγινε εκτενής ενημέρωση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το μεγάλο αναπτυξιακό έργο.
Στη σύσκεψη έγινε παρουσίαση του έργου και της προόδου υλοποίησής του και έγινε ανταλλαγή χρήσιμων πληροφοριών για την πορεία και την εξέλιξη του έργου, οι οποίες θα ληφθούν υπ’ όψιν από τους μελετητές του ενεργειακού σχεδιασμού της Περιφέρειας, που βρίσκεται ήδη στο τελικό και κρίσιμο στάδιο εκπόνησής του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος