Ηράκλειο: Νέα προγραμματική για το στάδιο

Κλιμάκιο ειδικών της γενικής γραμματείας Αθλητισμού θα βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο, προκειμένου να εξετάσει τα προβλήματα του Παγκρήτιου σταδίου, ενώ αναμένεται να υπογραφεί και νέα προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Ηρακλείου για την συντήρηση του σταδίου. Αυτό αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχαν χθες στην Αθήνα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός και ο αντιδήμαρχος, Κώστας Βαρδαβάς.
Όπως ανακοίνωσε ο κ. Κοντονής το κλιμάκιο των τεχνικών θα κάνει αυτοψία στο χώρο και θα διενεργήσει πραγματογνωμοσύνη για την κατάσταση του σκέπαστρου. Επίσης οι υπηρεσίες της ΓΓΑ θα συντάξουν μελέτη για το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με το υπόλοιπο σκέπαστρο.
Όσον αφορά στο θέμα της συμβολής του κράτους στη συντήρηση του σταδίου, αποφασίστηκε να υπογραφεί μια νέα επικαιροποιημένη προγραμματική σύμβαση ανάμεσα σε υφυπουργείο Αθλητισμού και δήμο Ηρακλείου, όπου και με τη συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης θα υπάρξει μια συνολική πρόταση που θα λύνει το γόρδιο δεσμό της συντήρησης του Παγκρητίου Σταδίου.
Για όλα τα θέματα θα υπάρξει στενή και συνεχής συνεργασία του αντιδημάρχου Αθλητισμού, Κώστα Βαρδαβά, με το διευθυντή του γραφείου του υφυπουργού, δημοσιογράφο Ιάκωβο Φιλιππούση, που ξεκινάει άμεσα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος