Ηράκλειο: Ετοιμάζουν τον αγώνα δρόμου

Σύσκεψη με στόχο την άρτια διοργάνωση του λαϊκού αγώνα δρόμου που θα γίνει στο Ηράκλειο στις 14 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε χθες στη Λότζια με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Κώστα Βαρδαβά.
Η τεχνική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Συλλόγου Δρομέων Υγείας, που έχει αναλάβει τη διοργάνωση, αλλά και του προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, Απόλλωνα Φιλιππή, του διοικητή του Τμήματος Τροχαίας, Αστυνόμου Α΄, Μάνου Χρυσού, εκπροσώπου του Κεντρικού Λιμεναρχείου, των Σαμαρειτών καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου.
Πρόκειται για μία διοργάνωση όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο διαδρομές, 5.000 μέτρα για τους ενήλικες και 1.000 μέτρα για τους ανήλικους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος