Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας για εφήβους πραγματοποιείται σήμερα στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. Στόχος της διοργάνωσης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου είναι να μυήσει τους νέους στην επιχειρηματικότητα, να προωθήσει τη μεταξύ τους συνεργασία και να συμβάλει στην ανάδειξη επιχειρηματικών ιδεών. Στο εργαστήριο, που ξεκίνησε το πρωί, συμμετέχουν 28 μαθητές από τρία Λύκεια του Ηρακλείου.
Στη διάρκεια του εργαστηρίου, μαθητές από το Πειραματικό Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, το Λύκειο Παγκρητίου Εκπαιδευτηρίου και το Λύκειο Κρουσώνα, θα εξοικειωθούν με βασικές επιχειρηματικές έννοιες, όπως η ιδέα, το ρίσκο, η έρευνα αγοράς και το κέρδος, θα σχεδιάσουν, ανά ομάδες, τη δική τους επιχειρηματική ιδέα και θα παρουσιάσουν τη δική τους εικονική επιχείρηση.
Οι προτάσεις των ομάδων θα κριθούν από ειδική επιτροπή και θα βραβευθεί εκείνη που θα διακριθεί για την πρωτοτυπία της και τη δυνατότητα υλοποίησής της.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος