Ηράκλειο: Ενισχύουν το δημοτικό ιατρείο

Την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Ηρακλείου από την Παγκρητική Ένωση Αμερικής, υποσχέθηκε στο δήμαρχο, Βασίλη Λαμπρινό, ο πρόεδρος της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής, Παναγιώτης Ψαράκης.
Ο κ. Ψαράκης και η Αμαλία Καλογριδάκη, αντιπρόσωπος της Ένωσης στην Ελλάδα, αφού ενημερώθηκαν από το Δήμαρχο για τη λειτουργία του Δήμου, τις υπηρεσίες και τους τομείς αρμοδιότητάς του με έμφαση την κοινωνική πολιτική για την ανακούφιση των ασθενέστερων δημοτών, εξέφρασαν την πρόθεσή της Παγκρητικής Ένωσης να συνδράμει στην ενίσχυση του Δημοτικού Ιατρείου.
Όπως ανέφεραν είναι ενημερωμένοι για τη συστηματική προσπάθεια που συντελείται στον τομέα της Κοινωνικής πολιτικής και τις δράσεις που υλοποιεί ο Δήμος, παρά τις αντιξοότητες, και γι’ αυτό το λόγο επιθυμούν να βοηθήσουν όσο μπορούν, με την αποστολή ποσότητας ιατρικών αναλώσιμων για τις ανάγκες λειτουργίας του Δημοτικού Ιατρείου.
Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός τους ευχαρίστησε θερμά για το ενδιαφέρον και την προσφορά τους, όχι μόνο για την ενίσχυση του Ιατρείου αλλά και γενικότερα για το ρόλο που διαδραματίζει η Παγκρητική στις ΗΠΑ, ενώνοντας τους απόδημους Κρήτες, διατηρώντας τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους και τα ήθη και τα έθιμα του νησιού μας αναλλοίωτα στο χρόνο.
Στο τέλος της συνάντησης αντάλλαξαν και αναμνηστικά δώρα με τον κ. Λαμπρινό να τους προσφέρει τον τόμο «Η Λέσχη των Ευγενών του Χάνδακα» της αρχαιολόγου Λιάνας Σταρίδα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος