Ηράκλειο: Εμπλέκονται και σε άλλη ληστεία

Στον εισαγγελέα για μια ακόμη υπόθεση ληστείας παραπέμπονται οι τρεις άνδρες που συνελήφθησαν στις 12 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια ληστείας σε κοσμηματοπωλείο ξενοδοχείου στη Χερσόνησο Ηρακλείου, αφού διαπιστώθηκε ότι είχαν διαπράξει και άλλη ληστεία.
Από την ανταλλαγή πυροβολισμών, τότε, είχαν τραυματιστεί και οι τρεις, ο ένας εκ των οποίων βαρύτερα με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση οι δύο 29χρονοι με τον 33χρονο, στις 7 Ιουνίου έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ακινητοποίησαν με τη απειλή όπλων μία 47χρονη γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία στην αυλή του σπιτιού της, και αφού την οδήγησαν μέσα στο σπίτι της άρπαξαν χρήματα, τρία κινητά τηλέφωνα και στη συνέχεια πήραν το αυτοκίνητο και τράπηκα σε φυγή.
Να σημειωθεί ότι οι τρεις δράστες έχουν προφυλακιστεί μετά την ληστεία στο κοσμηματοπωλείο με τις κατηγορίες, σύστασης εγκληματικής ομάδας, απόπειρας ανθρωποκτονίας από κοινού, ληστείες, απόπειρες ληστειών, κλοπή κατά συναυτουργία, παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και εμπρησμό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος