Ηράκλειο: Ξανά στην κυκλοφορία από τη Μ. Πέμπτη ο δρόμος στο Κακό Όρος

Παραδίδεται στην κυκλοφορία αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, το τμήμα της παλιάς εθνικής οδού από το Τομπρούκ μέχρι το ξενοδοχείο Αρίνα, στον Βαθειανό Κάμπο του δήμου Χερσονήσου. Ο δρόμος παρέμεινε κλειστός για περισσότερους από δύο μήνες, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες στα δίκτυα αποχέτευσης της ΔΕΥΑ Χερσονήσου, εγκατάσταση καλωδίων από τηλεφωνική εταιρεία, καθώς και έργα ασφαλτόστρωσης, νέων διαγραμμίσεων, αποξήλωσης των παλαιών σκουριασμένων στηθαίων ασφαλείας και τοποθέτησης νέων από την Περιφέρεια Κρήτης.

«Σήμερα ολοκληρώνονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και αύριο θα παραδοθεί και πάλι στην κυκλοφορία ο δρόμος», δήλωσε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Νίκος Σκουλάς.

Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν ο δρόμος να ανοίξει στις 25 Μαρτίου, όμως, σύμφωνα με τον κ. Σκουλά, οι εργασίες που αφορούσαν στο αποχετευτικό δίκτυο και στην εγκατάσταση των καλωδίων τηλεφωνίας απαίτησαν περισσότερο χρόνο, με αποτέλεσμα να υπάρξει υπέρβαση του χρονοδιαγράμματος.

«Είναι ένας δρόμος που σηκώνει μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο, κυρίως την τουριστική περίοδο και έχουμε δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα από επιχειρηματίες και ξενοδόχους της ευρύτερης περιοχής που ανησυχούν για τον κλειστό δρόμο, αλλά θέλαμε να γίνουν όλες οι εργασίες μαζί, προκειμένου να μην χρειαστεί να επανέλθουμε και να υποχρεωθούμε να τον κλείσουμε και πάλι», επισήμανε ο κ. Σκουλάς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος