Η Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών προσκαλεί τους φίλους της μουσικής, στις 9 το βράδυ, την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, στην αίθουσα “Κατσάρη” στη ζωντανή εμφάνιση των Όμμα.
Οι Όμμα σχηματίστηκαν στα Γιάννενα το 1999 από τους Βαγγέλη Μπουλουχτσή και Περικλή Μπουλουχτσή, γνωστούς στην ελληνική εναλλακτική σκηνή. Έχουν γράψει μουσική για θέατρο και κινηματογράφο, ενώ ντοκιμαντέρ με μουσική τους έχουν παιχτεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Οι Όμμα έχουν κυκλοφορήσει δύο δισκογραφικές δουλειές με την Ankh Productions. Το εξ ολοκλήρου οργανικό άλμπουμ Ιχνογραφία και το Ιδίοις Όμμασι, το οποίο εκτός από οργανικά κομμάτια, περιέχει και folk rock μπαλάντες, έντεχνα τραγούδια με spoken word φωνητικά, που κινούνται ενορχηστρωτικά σε έντεχνες αλλά και electronica, ambient, film music και ψυχεδελικές περιοχές.
Στις ζωντανές τους εμφανίσεις, οι Όμμα παρουσιάζουν επιλεγμένα ελληνόφωνα, κυρίως, αλλά και αγγλόφωνα κομμάτια από τους δύο δίσκους τους, όπως, επίσης, και αρκετό ανέκδοτο υλικό. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος