Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης η Όλγα Γεροβασίλη

Η Όλγα Γεροβασίλη από τους βουλευτές Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε με υπουργικό χαρτοφυλάκιο μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Η πρώην υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητική εκπρόσωπος αναλαμβάνει υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ενώ παράλληλα θα μετέχει και στον «πρωινό καφέ», στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Από άλλη θέση, αλλά με τα ίδια καθήκοντα σε καθοριστική στιγμή για τη χώρα, με όλες μας τις δυνάμεις για να βγούμε από τα αδιέξοδα», δήλωσε μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης η κ. Γεροβασίλη.

Σε ερώτηση αν «σας φοβίζει κάτι ιδιαίτερα», απάντησε: «Αν μας φοβίζει θα έπρεπε να κάνουμε κάτι άλλο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος