Με μουσικές θα υποδεχθούν οι φορείς του τουρισμού στα Γιάννενα τους επισκέπτες της χριστουγεννιάτικης «απόδρασης» αύριο, Σάββατο, στο τοπικό αεροδρόμιο.
Η αυξημένη επισκεψιμότητα των εκδρομέων εκλαμβάνεται ως σημαντική «πιστοποίηση» από τους θεσμικούς φορείς του Τουρισμού και ενεργοποιεί τους επαγγελματίες, οι οποίοι δίνουν βαρύνουσα σημασία στην αυξημένη έλευση των επισκεπτών.
Μάλιστα, μετά και την αυξημένη ζήτηση ενόψει των Χριστουγέννων, το Σάββατο αεροπορική εταιρία θα εκτελέσει δύο δρομολόγια προς την Ηπειρωτική πρωτεύουσα, μια πρωινή και μια απογευματινή.
Δεν αποκλείεται, πάντως, αν οι δείκτες των επισκεπτών παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα, η ίδια αεροπορική εταιρία, με την έλευση της άνοιξης, να δρομολογήσει περισσότερες πτήσεις στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων.
Επιπλέον, ενδέχεται να λειτουργήσει και η αεροπορική γραμμή Τελ Αβίβ – Ιωάννινα την ερχόμενη άνοιξη.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος