Βλάβη σε επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο με σημαία Ιταλίας – Ασφαλής κατάπλους στην Ηγουμενίτσα

Τις βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο ενός επιβατηγού-οχηματαγωγού (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίου με σημαία Ιταλίας ότι κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου από το λιμάνι του Πρίντεζι προς την Ηγουμενίτσα, διαπιστώθηκε βλάβη στη Νο 3 μηχανή.

Το πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια διακόσιοι εννέα επιβάτες, σαράντα εννέα Ι.Χ. οχήματα και εκατόν δεκαέξι φορτηγά.

Αρχικά, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου. Ωστόσο, κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, η απαγόρευση ήρθη και το πλοίο έλαβε άδεια να συνεχίσει το ταξίδι του.

Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ενώ δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος