Τρεις ισόπεδοι κόμβοι στα Ιωάννινα

Τη σύμβαση για την κατασκευή τριών ισόπεδων κυκλικών κόμβων υπέγραψε χθες ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ με τον ανάδοχο του έργου.

Το έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ με συνολικό προϋπολογισμό 1,4 εκατομμύρια ευρώ.

Τρεις ισόπεδοι κόμβοι στα Ιωάννινα

Ο πρώτος κόμβος θα γίνει στη συμβολή της Λεωφόρου Δωδώνης με τις οδούς Ναπολέοντος Ζέρβα, Πυρσινέλλα, Κωνσταντίνου Ελευθερωτή και Σπυρίδωνος Σπύρου.

Ο δεύτερος κόμβος θα κατασκευαστεί στη συμβολή της Λεωφόρου Γράμμου και των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Καλπακίου, στην βόρεια είσοδο της πόλης των Ιωαννίνων.

Ο τρίτος κόμβος θα κατασκευαστεί στη συμβολή της Λεωφόρου Γράμμου με την οδό Ίωνος Δραγούμη. Η συγκεκριμένη διασταύρωση αποτελεί μία από τις κυριότερες για την ευρύτερη περιοχή.

«Πρόκειται για μία σημαντική παρέμβαση που θα βελτιώσει τα κυκλοφοριακά δεδομένα της πόλης και θα δημιουργήσει συνθήκες ασφάλειας σε οδικούς άξονες με υψηλό κυκλοφοριακό φόρτο. Όπως

είπαμε με τον ανάδοχο οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα και εκτιμούμε ότι σύντομα το έργο θα είναι σε πλήρη εξέλιξη ώστε η ολοκλήρωση του να γίνει μέσα στα προβλεπόμενα χρονικά όρια» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος