Το «Κασκαβάλι Πίνδου»: Παράδειγμα Ανάδειξης Τοπικών Προϊόντων

Η επιτυχημένη εισαγωγή του ηπειρωτικού τυριού «Κασκαβάλι Πίνδου» στα καταστήματα εστίασης των Ιωαννίνων και οι προοπτικές προώθησης κι άλλων τοπικών προϊόντων αναλύθηκαν σε συνέντευξη Τύπου από τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Τάτση και τον καθηγητή του πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Δημήτρη Σκάλκο.

Η πρωτοβουλία, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και τις τοπικές επιχειρήσεις, έδωσε υπεραξία στο προϊόν και προσελκύει ολοένα και περισσότερους καταναλωτές.

Με αφορμή αυτήν την επιτυχία, σχεδιάζεται το πρώτο «Local Taste Festival», που θα προβάλλει ακόμη περισσότερα προϊόντα της Ηπείρου, συμβάλλοντας στην τοπική οικονομία και στην ανάδειξη της γαστρονομικής ταυτότητας της περιοχής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος