Θεσπρωτία: Χωρίς ρεύμα και νερό η Πέρδικα

Την έντονη διαμαρτυρία του για τις συνεχιζόμενες διακοπές στην ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος Πέρδικας, επισημαίνοντας ότι τα προβλήματα καταγράφονται από χθες το βράδυ στην Πέρδικα.

Όπως τονίζεται, «η εξάρτηση της υδροδότησης από την ηλεκτροδότηση αναδεικνύει σοβαρά κενά στις υποδομές», ενώ υπάρχουν αναφορές για πεπαλαιωμένο ηλεκτρικό δίκτυο που δεν καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής. Παράλληλα, γίνεται λόγος για «έλλειψη έγκαιρης και επίσημης ενημέρωσης προς κατοίκους και επαγγελματίες, γεγονός που δημιουργεί ανασφάλεια και δυσκολεύει τον προγραμματισμό των επιχειρήσεων».

Ο Σύλλογος ζητά άμεσες παρεμβάσεις και εκσυγχρονισμό των δικτύων, προειδοποιώντας για σοβαρές επιπτώσεις στην τοπική οικονομία, ιδιαίτερα ενόψει της τουριστικής περιόδου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος