Θεσπρωτία: Μετέφεραν με περιπολικό 100 κιλά κάνναβης, χειροπέδες σε δύο αστυνομικούς κι ένα ιδιώτη – Δείτε φωτό από το τροχαίο που τους αποκάλυψε

Δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα για μεταφορά ποσότητας ναρκωτικών που υπερβαίνει τα 100 κιλά και μάλιστα με το περιπολικό όχημα. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το περιπολικό τράκαρε σε σταθμευμένα οχήματα στο κέντρο της πόλης της Ηγουμενίτσας, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Συνελήφθη επίσης Αλβανός υπήκοος που φέρεται να εμπλέκεται στην διακίνηση των ναρκωτικών.

Θεσπρωτία: Μετέφεραν με περιπολικό 100 κιλά κάνναβης, χειροπέδες σε δύο αστυνομικούς κι ένα ιδιώτη – Δείτε φωτό από το τροχαίο που τους αποκάλυψε

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, όταν το περιπολικό που οδηγούσε αστυνομικός δεν σταμάτησε σε σήμα της αστυνομίας. Στην προσπάθειά του να διαφύγει, σημειώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες τροχαίο, με το περιπολικό όχημα να παρασύρει τέσσερα τουλάχιστον σταθμευμένα οχήματα.

Παραπέμπονται στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες: ο οδηγός (41 ετών) εισαγωγή, διακίνηση, μεταφορά ναρκωτικών, παράβαση καθήκοντος, παράνομη οπλοκατοχή, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση. Ο 51χρονος αστυνομικός για συνέργεια σε μεταφορά ναρκωτικών και παράβαση καθήκοντος. Ο Αλβανός (41 ετών) συνεργός για εισαγωγή, διακίνηση, μεταφορά ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

Θεσπρωτία: Μετέφεραν με περιπολικό 100 κιλά κάνναβης, χειροπέδες σε δύο αστυνομικούς κι ένα ιδιώτη – Δείτε φωτό από το τροχαίο που τους αποκάλυψε

Συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (15-03-2024) από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο αστυνομικοί και ένας ιδιώτης αλλοδαπός, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επιχείρησης της ανωτέρω υπηρεσίας, εντοπίστηκε ο ένας αστυνομικός να οδηγεί υπηρεσιακό συμβατικό όχημα με συνεπιβάτη τον ιδιώτη και πραγματοποιήθηκε σήμα στάσης για να διενεργηθεί έλεγχος. Ο οδηγός ωστόσο συνέχισε την πορεία του μέσα στην πόλη της Ηγουμενίτσας, μη υπακούοντας στα φωτεινά και ηχητικά σήματα των αστυνομικών και μετά από λίγο ακινητοποιήθηκε λόγω τροχαίου ατυχήματος. Στον έλεγχο που ακολούθησε εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -19- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους -102- κιλών και -670- γραμμαρίων. Μάλιστα, ο οδηγός αστυνομικός βρισκόταν σε βραδινή διατεταγμένη υπηρεσία περιπολίας, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο συνοδός του, ο οποίος επίσης συνελήφθη κατόπιν ενημέρωσης του αρμόδιου Εισαγγελέα, βρισκόταν σε διαφορετικό σημείο στη Θεσπρωτία, έχοντας αφήσει το υπηρεσιακό του πιστόλι στο όχημα.

Από το τροχαίο ατύχημα προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα και στο υπηρεσιακό όχημα.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος