Συνέντευξη μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικου στην ΕΡΤ Ιωαννίνων μετά την επίθεση (audio)

Στην περιπέτεια την οποία έζησε τόσο ο ίδιος όσο έξι ακόμα μητροπολίτες όπως και άλλοι παριστάμενοι κατά την διάρκεια του Συνοδικού Δικαστηρίου στην Μονή Πετράκη, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Ιωαννίνων και στην εκπομπή «Έχουμε και λέμε» του Βασίλη Παππά, ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Άρτης, κ. Καλλίνικος.

Ο κ. Καλλίνικος, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι το καυστικό υγρό άφησε εγκαύματα στο πρόσωπό του και επικαλούμενος τους γιατρούς του Ευαγγελισμού αλλά και του ΚΑΤ, επισήμανε ότι θα επουλωθούν στο επόμενο διάστημα. Απέφυγε όμως τα χειρότερα, καθώς όπως είπε δεν επηρέασε τα μάτια του, ύστερα και από οφθαλμολογική εξέταση που του έγινε.

Ο μητροπολίτης Άρτης επέστρεψε στην έδρα του, ασκώντας κανονικά τα καθήκοντά του, χωρίς ωστόσο να δέχεται τους πιστούς, διότι λόγω των εγκαυμάτων δεν φορά μάσκα. Μόλις αποκατασταθούν πλήρως οι βλάβες θα μπορεί να τους βλέπει και δια ζώσης.

Μέσω της συνεντεύξεως ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσοι επικοινώνησαν μαζί του-και ήταν πάρα πολλοί-προκειμένου να του εκφράσουν τις ευχές τους για σύντομη ανάρρωση.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ