Συνελήφθη στα Ιωάννινα για διαρρήξεις καταστημάτων

Στη σύλληψη ενός ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για διαρρήξεις καταστημάτων, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 10ης Φεβρουαρίου 2025.

Ο δράστης εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και συνελήφθη στο πλαίσιο αναζητήσεων, έπειτα από καταγγελία για απόπειρα διάρρηξης σε παντοπωλείο στην πόλη των Ιωαννίνων. Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μεταλλικοί λοστοί, ένα κατσαβίδι και ένα ζευγάρι γάντια.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, κατά την τελευταία εβδομάδα και κατά τις νυχτερινές ώρες, είχε διαπράξει τρεις διαρρήξεις σε καταστήματα της πόλης (δύο καταστήματα εστίασης και ένα αρτοποιείο), αφαιρώντας συνολικά 300 ευρώ.

Επιπλέον, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ το όχημα που χρησιμοποιούσε κατασχέθηκε ως μέσο για την τέλεση των διαρρήξεων.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος