Συναυλία των Μανιταρόκ στα Γιάννενα

Την πρώτη τους μουσική «έξοδο» στην πόλη των Ιωαννίνων ετοιμάζουν οι Μανιταρόκ, συνεχίζοντας τις περιοδείες τους, που ξεκίνησαν από τη Λάρισα.

Το συγκρότημα των Γρεβενών θα εμφανιστεί στην πόλη στις 16 Δεκεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, στον πολυχώρο «Αγορά» και αυτή είναι η πρώτη συναυλία στο ιστορικό κέντρο της πόλης, από το πολυαγαπημένο σχήμα, με τους πολλούς φίλους να αδημονούν για τη συναυλία.

Οι Μανιταρόκ δημιουργούν ένα υπέροχο μίγμα ηπειρώτικων και ροκ τραγουδιών, με τη Δέσποινα Κλεισιάρη και τον Γιώργο Κωνσταντινίδη να κάνουν διφωνίες, ενώ συγκλονιστικές είναι οι ερμηνείες της κυρίας Κλεισιάρη.

Οι μουσικές τους βασίζονται στην πεντατονική κλίμακα, που είναι το βασικό στοιχείο της Ηπειρώτικης μουσικής. Όσο για τον τίτλο του συγκροτήματος, προέρχεται από το Μανιτάρι και τη μουσική ροκ, καθώς η περιοχή των Γρεβενών φημίζεται για το μανιτάρι, με τον κ. Κωνσταντινίδη να είναι και πρόεδρος του Συλλόγου Μανιταρόφιλων Ελλάδας.

Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης μιλώντας στην ΕΡΤ Ιωαννίνων, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα Γιάννενα είναι ένας ιδιαίτερος χώρος που έχει ιδιαίτερη συνάφεια με το συγκρότημά μας». Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρώτη συναυλία που δίνει η μπάντα των Γρεβενών, υπογραμμίζοντας πως «ορισμένοι μουσικοί σχολιαστές, μας πρότειναν ότι σε περίπτωση που θα κυκλοφορήσουμε κάποιο δίσκο, ο τίτλος να είναι Ηπειρόκ!»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος