Συναυλία με μουσικές του κινηματογράφου σε Φιλιάτες και Ιωάννινα

Μουσικές από γνωστές κινηματογραφικές ταινίες θα παρουσιάσουν η Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων και η Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών σε δύο συναυλίες με ελεύθερη είσοδο.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία Φιλιατών και η δεύτερη στις 22 Ιουλίου στο υπαίθριο θέατρο της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών, στα Ιωάννινα.

Περισσότεροι από 60 μουσικοί, υπό τη διεύθυνση των Μιχάλη Βακάλη και Γιώργου Χλίτσιου, θα ερμηνεύσουν μουσικές από ταινίες όπως ο «Νονός», ο «Χάρι Πότερ», οι «Πειρατές της Καραϊβικής» και ο «Τζέιμς Μποντ», με παράλληλη προβολή αποσπασμάτων από τις ταινίες.

Στη συναυλία θα συμμετάσχει και ο Γιώργος Λιανός ως ερμηνευτής.

Συναυλία με μουσικές του κινηματογράφου σε Φιλιάτες και Ιωάννινα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος