Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Θερινό Σχολείο του Παγκόσμου Γεωπάρκου UNESCO Βίκου-Αώου. Το θερινό σχολείο συνδιοργανώθηκε από την Αναπτυξιακή Ηπείρου Α.Ε., το Τμήμα Γεωλογίας ΑΠΘ και το Δήμο Κόνιτσας, υπό την αιγίδα της Κοσμητείας της Σχολής Θετικών Επιστημών ΑΠΘ.
Στο φετινό σχολείο συμμετείχαν 31 φοιτητές διαφορετικών βαθμίδων και 12 εισηγητές με παρουσιάσεις σχετικές με την θεματική “Γεωποικιλότητα, Βιοποικιλότητα και Μέθοδοι Έρευνας Πεδίου”.
Τόσο οι συμμετέχοντες φοιτητές όσο και οι εισηγητές είχαν την χαρά να γνωρίσουν και να εξερευνήσουν το φυσικό και πολιτιστικό τοπίο της Κόνιτσας και του δυτικού Ζαγορίου.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε και ασκήσεις πεδίου, όπως πεζοπορία κατά μήκος του Βοϊδομάτη και επίσκεψη στο ρήγμα της Κόνιτσας και τα ατμόλουτρα Αμαράντου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος