Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει, σύμφωνα με το σύλλογο εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος, η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πρέβεζας, μετά από δύο νέες παραιτήσεις γιατρών τον τελευταίο μήνα.
Η κλινική, όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, έχει απομείνει με έναν μόνο γιατρό και έναν εξωτερικό συνεργάτη, προσθέτωντας ότι αυτό καθιστά αδύνατη την εφημερία της.
Ο σύλλογος εργαζομένων σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι για τις διακομιδές ασθενών σε άλλα νοσοκομεία ευθύνεται η έλλειψη ιατρικού προσωπικού και όχι οι εργασίες ανακαίνισης, που ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει.
Σοβαρά προβλήματα στελέχωσης, σύμφωνα με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους, καταγράφονται και στα νοσοκομεία Άρτας και Λευκάδας, ενώ η διοίκηση του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας προειδοποιεί με κινητοποιήσεις, ζητώντας την άμεση παρέμβαση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος