Σύλληψη δύο αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα για απόπειρα παράνομης μεταφοράς στο εξωτερικό

Στο πλαίσιο ελέγχων ασφαλείας στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 28 και 31 ετών, για απόπειρα παράνομης μεταφοράς στο εξωτερικό.

Ο 28χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό όχημα κατά την είσοδό του στην πύλη του λιμένα, με συνοδηγό τον 31χρονο. Από τον έλεγχο των στοιχείων του δεύτερου στη βάση δεδομένων SCHENGEN προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταχώρηση με μέτρο άρνησης εισόδου και διαμονής στον χώρο Σένγκεν.

Η προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ κατασχέθηκαν το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για την παράνομη μεταφορά και μία άδεια διαμονής που βρέθηκε στην κατοχή των συλληφθέντων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος