Σύλληψη 16χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας στα Ιωάννινα

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνέλαβαν έναν 16χρονο αλλοδαπό, κατηγορούμενο για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και αλλοδαπών.

Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο μεθοδικής έρευνας για τη διακρίβωση των συνθηκών τραυματισμού τριών αλλοδαπών, εκ των οποίων ένας ήταν ανήλικος. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο προχθές το βράδυ (10-7-2024), μετά από συμπλοκή στο Πέραμα Ιωαννίνων και εξακολουθούν να νοσηλεύονται.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, ο συλληφθείς, σε συνεργασία με άγνωστους συνεργούς του, επιτέθηκε και τραυμάτισε τους τρεις ομοεθνείς του, χρησιμοποιώντας μαχαίρια και ρόπαλα, πριν τραπούν σε φυγή. Κατά τις έρευνες, κατασχέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 32 εκατοστών, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Ο 16χρονος, ο οποίος στερείται των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων για τα περαιτέρω.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος